]]>
 
 

Η εταιρία μας

1)Ένας από τους κύριους στόχους της Fig Leaf Media Production SA, είναι η δημιουργία κινηματογραφικών corporate videos. Η δημιουργία εταιρικών βίντεο δηλαδή, με σκοπό την παρουσίαση της προσφοράς και των υπηρεσιών, οργανισμών και επιχειρήσεων. Στόχος της εταιρίας μας είναι ο εμπλουτισμός των εταιρικών βίντεο με κινηματογραφικά, μουσικά και γραφιστικά στοιχεία, προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί η ποιότητα και ο ρόλος αυτού του μοναδικού εργαλείου προώθησης, το οποίο στην τρέχουσα εποχή του ίντερνετ παρουσιάζει μεγάλη δυναμική εξάπλωσης και ανάπτυξης.

2)Βασικός σκοπός της εταιρίας, παραμένει πάντα η δημιουργία οπτικοακουστικών έργων εκπαιδευτικού περιεχομένου. H Fig Leaf Media Production SA, είναι μια εταιρία που βασίζει πολλά στις εκπαιδευτικές δυνατότητες του βίντεο. Πιστεύουμε ότι το βίντεο μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη για την επιμόρφωση όλων των ανθρώπων, όλων των ηλικιών.

3)Βασικό σημείο καινοτομίας για την δραστηριότητα της εταιρίας, είναι η δημιουργία web show. Ένα web show, μπορεί να είναι είτε ψυχαγωγικού, είτε επιμορφωτικού χαρακτήρα. Με τον νέο αυτό όρο, η εταιρία μας θα επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο παραγωγής και μετάδοσης των οπτικοακουστικών έργων, καθώς η κάθε παραγωγή, θα μπορεί πλέον να φιλοξενείται στην δική της ανεξάρτητη ιστοσελίδα.

4)Δεύτερο στοιχείο καινοτομίας για την εταιρία μας, είναι η προώθηση των προϊόντων της σε ένα online media market, που έχουμε δημιουργήσει γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε αυτή τη διαδικτυακή περιοχή που θα φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί και οι μεμονωμένοι πελάτες, θα μπορούν να βρίσκουν διαθέσιμο το υλικό που τους ενδιαφέρει και θα έχουν τη δυνατότητα να το αγοράσουν διαδικτυακά με μόλις μια κίνηση.

5) Φυσικά, στην εποχή που το ίντερνετ αποτελεί επιβεβλημένο πεδίο δράσης για όλα τα σύγχρονα επαγγέλματα και όλες τις φιλόδοξες επιχειρήσεις, η Fig Leaf Media Production SA δεν θα μπορούσε να μην βασίσει όλες τις λειτουργίες της στο διαδίκτυο. Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας είναι φτιαγμένη με δυναμικό  τρόπο, ώστε οι πελάτες της να έχουν τη δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης των υπό εξέλιξη έργων τους, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται αυτά.

 

Βασίλης Κιλτίδης

Παραγωγός Οπτικοακουστικών Έργων

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

επιστροφή
 
Find us on Facebook Subscribe on Youtube Follow us on Twitter Follow us on Google+